top of page

CARNAVAL IN MISPELGAT

17 FEBRUARI T/M 21 FEBRUARI 2023

CV Mispelgat I Facebook Omslag.png

Het is bijna tijd voor het gekste feestje van het jaar!

En eigenlijk... is er gewoon geen mooier feestje dan CARNAVAL! Wat hebben we de feesttent, de foyer, de schrobbelèr tent, de artiesten, de biertjes, de shotjes, de kostuums maar vooral JULLIE ontzettend gemist! Tijd om de verloren jaren dubbel en dwars in te halen. Daarom hebben we flink uitgepakt voor onze favoriete feestbeesten uit Mispelgat.

Het Mispelgatse carnaval gaat dit jaar voor het eerst sinds een héle lange tijd plaatsvinden op een nieuwe locatie. Namelijk het Schootsveld (aan de Gisbert Schairtweg). Geen zorgen. We zorgen voor een tent die niet te missen is! Of eigenlijk 3 tenten. We zorgen namelijk gewoon weer voor een grote feesttent, een schrobbelèr tent een de foyer. Precies zoals jullie gewend zijn! 

Ook hebben we een handje vol héle leuke artiesten weten te strikken waaronder Barry Fest en Outsiders. Benieuwd naar de volledige line-up? Check het programma via onderstaande knop. Zijn jullie er weer bij tijdens het oude, vertrouwde carnaval? Tot dan, alaaf!

Fysieke passe partout verkoop:

De ticketverkoop voor Carnaval Mispelgat 2023 is al in volle gang via de online ticketshop en dat werkt super handig! Na het online afrekenen ontvang je direct een QR-code in je mailbox die vanaf je telefoon wordt gescand bij de entree.

Maar... traditiegetrouw blijven we natuurlijk ook nog een fysieke passe partout verkoop organiseren. Daarvoor kun je terecht in de Mispelhal (Dwarsweg 24 in Zaltbommel) op de volgende momenten:

𝚆𝚘𝚎𝚗𝚜𝚍𝚊𝚐𝚊𝚟𝚘𝚗𝚍 𝟷𝟷 𝚓𝚊𝚗𝚞𝚊𝚛𝚒 𝟸𝟶𝟸𝟹 𝚟𝚊𝚗 𝟸𝟶.𝟶𝟶 𝚝𝚘𝚝 𝟸𝟸.𝟶𝟶 𝚞𝚞𝚛;

𝚆𝚘𝚎𝚗𝚜𝚍𝚊𝚐𝚊𝚟𝚘𝚗𝚍 𝟷𝟾 𝚓𝚊𝚗𝚞𝚊𝚛𝚒 𝟸𝟶𝟸𝟹 𝚟𝚊𝚗 𝟸𝟶.𝟶𝟶 𝚝𝚘𝚝 𝟸𝟸.𝟶𝟶 𝚞𝚞𝚛;

𝚉𝚊𝚝𝚎𝚛𝚍𝚊𝚐𝚖𝚒𝚍𝚍𝚊𝚐 𝟸𝟾 𝚓𝚊𝚗𝚞𝚊𝚛𝚒 𝟸𝟶𝟸𝟹 𝚟𝚊𝚗 𝟷𝟻.𝟶𝟶 𝚝𝚘𝚝 𝟷𝟽.𝟶𝟶 𝚞𝚞𝚛.

Er kan zowel contant als per pin worden afgerekend.

ALAAF! ALAAF! ALAAF!

bottom of page